|
itch.theiforum.com |
|
Forum dla grubasków, którzy cieszą się ze swoich rozmiarów, którzy wolą mieć grubszych partnerów, którzy mają fantazje z tym związane, którzy chcieli by przytyć! Forum 4 FAs,BBWs,Feeders,Feedees,fat people,plumpers, all kind of fantasies here! |
FAQ
Search
Memberlist
|
|
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
wiera80 Newbie/Nowicjusz
|
Posted: Wed Jan 27, 2010 1:14 pm Post subject: jestem z ukrainu |
|
|
ja zyje w ukrainu. nie mowie dobze na polski. ja zawsze byla gruba. moja mama tez zawsze byla gruba. ja wspomne, jak ja bylam mala dziewuszka, tata dawal mojej mamie duzo jedznei i cieszyl sie, ze ona robila grubsza i grubsza. mama lezala od rana do rana w lozku. ona chodzila tylko do lazienki, no, nawet jadla w lozku. ja pamietam, ja pomagala karmienie mojej mamy. tak chcial tata. ja dumam, ona wazyla 300kg.
tata pogib w wypadku samochodowym. mama umarla 2 lata pozniej. ja uczeszczlam wtedy do posredniej szkloy. ja zamieszkala z mojej babuszkoj. ono tez byla bardzo gruba. ona chciala mnie dalej tuczyc, no ja wazyla 140kg, jak ja miala 17 lat.
ja poszla na studia w kijew. tam poznala profesora z uczelnia, co mnie bardzo kochal, jak ja byla gruba. ja zamieszkala u niego. on dawal mi zaliczenie w indeksie, i dawal duzo jesc, no stawala sie bardziej gruba i gruba. ja wspomniala mama i tata, no mnie to podobalo sie. ja nic nie robila, on byl bogaty, on lubil najbardziej moj duzy brzuch, moje cycki staly sie ogromne.
to bylo prawie 8 liet. on umarl na serce. u mnie teraz 30 liet. u mienia toze duza renta za moim mezulkiem. ja nie wychodze z mieszkania. zyje na 3 etazu i tam jest duzo schodow i mnie trudno zmiescic sie w drzwi do domu. pakupki robi mi podruga. ona mowi mi, no mu musze schudnac. no ja nie chce, ja chce byc jak moja mama. ona byla szczesliwa z moim tata, ona radowala sie na jej duzy brzuch. ja toze lubie moj brzuch, no u mnie nie ma przyjaciela. ja przez internet zaznakomila jeden czy drugi, no oni mowili, co ja za gruba.
jest li w polsce drugi, co lubi bardzo grube kobiety? |
|
| Back to top |
|
 |
itch Site Admin

|
Posted: Wed Jan 27, 2010 9:31 pm Post subject: |
|
|
no da się zrozumieć dzięki, że napisałaś. trochę ciężko mi w to wszystko uwierzyć, ale zazwyczaj z góry zakładam, że wszyscy ludzie są z natury dobrzy i nie kłamią
ciekawa ta historia. myślę, że w polsce jest mnóstwo takich ludzi:)
dasz radę jakieś fotografie zrobić? siebie? _________________ .
Read terms of use first:
http://itch.theiforum.com/post2.html#2
My www:
http://itch.eu.interia.pl
__________ |
|
| Back to top |
|
 |
NNka Newbie/Nowicjusz

|
Posted: Wed Jan 27, 2010 9:49 pm Post subject: |
|
|
Witaj, kimkolwiek jesteś.  |
|
| Back to top |
|
 |
wiera80 Newbie/Nowicjusz
|
Posted: Thu Jan 28, 2010 7:29 am Post subject: |
|
|
| itch wrote: | no da się zrozumieć dzięki, że napisałaś. trochę ciężko mi w to wszystko uwierzyć, ale zazwyczaj z góry zakładam, że wszyscy ludzie są z natury dobrzy i nie kłamią
dasz radę jakieś fotografie zrobić? siebie? |
nie dam fotografie, no ja chce robic anonimowo |
|
| Back to top |
|
 |
itch Site Admin

|
Posted: Thu Jan 28, 2010 12:29 pm Post subject: |
|
|
| wiera80 wrote: | | itch wrote: | no da się zrozumieć dzięki, że napisałaś. trochę ciężko mi w to wszystko uwierzyć, ale zazwyczaj z góry zakładam, że wszyscy ludzie są z natury dobrzy i nie kłamią
dasz radę jakieś fotografie zrobić? siebie? |
nie dam fotografie, no ja chce robic anonimowo |
mozesz zaslonic twarz:) wtedy też bęzie anonimowo:> _________________ .
Read terms of use first:
My www:
__________ |
|
| Back to top |
|
 |
itch Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
NNka Newbie/Nowicjusz

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 7:13 pm Post subject: |
|
|
| itch wrote: | | no ale wiera? gdzie się podziałaś? nie bój sie nikt Cie do fotek nie zmusza;P |
Nie ma skuteczniejszej metody żeby kogoś stąd wykurzyć niż prośba o zdjęcie.  |
|
| Back to top |
|
 |
itch Site Admin

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 10:26 pm Post subject: |
|
|
| kasia wrote: | | itch wrote: | | no ale wiera? gdzie się podziałaś? nie bój sie nikt Cie do fotek nie zmusza;P |
Nie ma skuteczniejszej metody żeby kogoś stąd wykurzyć niż prośba o zdjęcie.  |
dzieki
nie ma to jak pocieszenie i motywacja;) kolejna osoba, ktora przezemnie uciekla:( _________________ .
Read terms of use first:
My www:
__________ |
|
| Back to top |
|
 |
diamonddraq13 Moderator

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 2:19 pm Post subject: Re: jestem z ukrainu |
|
|
| wiera80 wrote: | ja zyje w ukrainu. nie mowie dobze na polski. ja zawsze byla gruba. moja mama tez zawsze byla gruba. ja wspomne, jak ja bylam mala dziewuszka, tata dawal mojej mamie duzo jedznei i cieszyl sie, ze ona robila grubsza i grubsza. mama lezala od rana do rana w lozku. ona chodzila tylko do lazienki, no, nawet jadla w lozku. ja pamietam, ja pomagala karmienie mojej mamy. tak chcial tata. ja dumam, ona wazyla 300kg.
tata pogib w wypadku samochodowym. mama umarla 2 lata pozniej. ja uczeszczlam wtedy do posredniej szkloy. ja zamieszkala z mojej babuszkoj. ono tez byla bardzo gruba. ona chciala mnie dalej tuczyc, no ja wazyla 140kg, jak ja miala 17 lat.
ja poszla na studia w kijew. tam poznala profesora z uczelnia, co mnie bardzo kochal, jak ja byla gruba. ja zamieszkala u niego. on dawal mi zaliczenie w indeksie, i dawal duzo jesc, no stawala sie bardziej gruba i gruba. ja wspomniala mama i tata, no mnie to podobalo sie. ja nic nie robila, on byl bogaty, on lubil najbardziej moj duzy brzuch, moje cycki staly sie ogromne.
to bylo prawie 8 liet. on umarl na serce. u mnie teraz 30 liet. u mienia toze duza renta za moim mezulkiem. ja nie wychodze z mieszkania. zyje na 3 etazu i tam jest duzo schodow i mnie trudno zmiescic sie w drzwi do domu. pakupki robi mi podruga. ona mowi mi, no mu musze schudnac. no ja nie chce, ja chce byc jak moja mama. ona byla szczesliwa z moim tata, ona radowala sie na jej duzy brzuch. ja toze lubie moj brzuch, no u mnie nie ma przyjaciela. ja przez internet zaznakomila jeden czy drugi, no oni mowili, co ja za gruba.
jest li w polsce drugi, co lubi bardzo grube kobiety? |
Witaj! Rozumiem co mowisz.
W Polsce sa chlopaki co lubia grube kobiety
Ale w Ukrainie na pewno sa tez. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|